Cover- en fix- ups

Een tatoeëerder doet er als het goed is alles aan om jou te voorzien van een prachttatoeage waar jij je hele leven van geniet. Maar wat nu als je toch niet helemaal tevreden bent en, of het nu een week of twintig jaar later is, je tatoeage aan wilt laten passen? Dan kun je bij Snake Fish Arts in Nieuwegein terecht voor deskundige cover-up.

Aanpassingen op maat

Wanneer je niet (meer) tevreden bent over een tatoeage, kun je deze laten verwijderen of aanpassen. Verwijderen is duur, pijnlijk, en bovendien zonde. Aanpassen door middel van cover-up is daarom meestal de beste optie. Met een aanpassing ben je weer voorzien van een tatoeage waar je blij mee bent zonder dat je langdurige en onaangename verwijderprocedures aan moet gaan.

Hoe je tatoeage aangepast zal worden, ligt aan hoe deze eruit ziet. Een donkere tatoeage is lastiger weg te werken dan een lichtere. Ook de kleuren spelen een rol: over een black & grey tattoo is makkelijker te tatoeëren dan over een felgekleurd exemplaar. Belangrijk om te weten is dat een aangepaste tatoeage altijd groter zal zijn dan de huidige. Van tevoren bekijk ik samen met jou je tattoo en aan de hand daarvan bespreken we wat er mee gedaan kan worden. Op basis van jouw wensen en bovenstaande factoren bedenken we samen een oplossing.

Contactinformatie

Heb je een tatoeage waar je niet meer helemaal tevreden mee bent en wil je gebruik maken van mijn cover-up diensten? Maak dan een afspraak door contact op te nemen via tel. 085-8887280 of het online contactformulier. Na een gesprek kan een nieuwe tatoeage soms zelfs meteen gezet worden.