Lettering bij Snake Fish Arts in Nieuwegein

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden, zo luidt het spreekwoord. Met een lettering tatoeage kun je deze echter combineren voor een nog duidelijkere en mooie boodschap. Kies uit allerlei lettertypes, kleur of zwart wit, geschaduwd of open. Wat voor tekstwerk je ook wilt, hier bij Snake Fish Arts regel ik het graag voor je.

Tattoo letters en teksten

Of het nu initialen, een naam of enkel woord, of lange zinnen betreft, bij Snake Fish ben je aan het juiste adres voor allerlei lettering tatoeages. Bovendien heb je keuze uit tal van opties om je tattoo nog een extra persoonlijk tintje te geven. Zo kun je ten eerste kiezen uit heel veel verschillende lettertypes. Voor inspiratie kun je een kijkje nemen in de kalligrafiemap in de tattooshop. Over het algemeen geeft een geschaduwd teksttatoeage meer effect en is deze mooier aanwezig, maar als je dit wilt kan je tattoo natuurlijk ook opengelaten worden. Aan opties dus geen gebrek bij Snake Fish Arts!

Je eigen tempo

Natuurlijk kun je lettering ook combineren met andere tatoeages. Laat bijvoorbeeld een naam zetten bij of in een hart of bloem. Het is maar net wat jij persoonlijk wilt. Gedurende het hele traject kun je rekenen op mijn volledige aandacht. Ik zorg er niet alleen voor dat je met een prachtige tatoeage weer de deur uit loopt, maar ook dat je je tijdens het zetten lekker voelt. Even pauze nemen om iets te eten of drinken of gewoon even te rusten is helemaal geen probleem. Zodra jij je weer goed voelt gaan we weer verder. Heb je interesse of vragen? Neem dan gerust contact met mij op via tel. 085-8887280 of het online contactformulier. Ik sta je graag te woord.