Jouw tattoo bijwerken tot een scherp, kleurrijk plaatje

Is jouw tatoeage niet meer helemaal wat hij geweest is? Zijn de lijnen vervaagd of de kleuren niet meer sprekend? Laat dan de tattoo bijwerken in Nieuwegein met een tattoo fix-up bij Snake Fish Arts! In de huiselijke sfeer van mijn tattooshop geniet jij van persoonlijke zorg en aandacht én natuurlijk een deskundige, hygiënische werkwijze. Je loopt weer naar buiten met een tattoo als nieuw!

Jouw tattoo in volle glorie

Een tatoeage is een organisch iets. Het zit op de huid, en je huid leeft met je mee. Door de jaren heen is het dus mogelijk dat een tattoo enigszins van kleur verandert of dat de lijntjes minder scherp worden. Niet onlogisch, maar toch: het is goed te begrijpen dat je een verouderde tatoeage in z’n oude glorie kunt laten herstellen. En dat kan door middel van de tattoo bijwerken.

Hiervoor kun je terecht bij een gespecialiseerde tattooshop, zoals Snake Fish Arts in Nieuwegein. Een tatoeëerder moet bekend zijn met de fijne kneepjes om een fix-up goed uit te kunnen voeren. Dankzij mijn jarenlange ervaring (en een gezonde dosis passie voor het vak) weet ik van elke tatoeage iets prachtigs te maken. En dat doe ik natuurlijk altijd op basis van jouw wensen.

Fix-up naar jouw wensen

Wat ik erg belangrijk vind, is persoonlijke aandacht. Een tatoeage laten zetten is per slot van rekening iets heel persoonlijks! En dat geldt evengoed voor een tattoo bijkleuren. Jij moet je op je gemak voelen, en daar neem ik graag de tijd voor. Ik ben betrokken bij jouw tevredenheid en jouw welzijn.

Jouw tatoeage laten bijwerken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. Je bereikt Snake Fish Arts via tel. 085-8887280 of het online formulier. Ik heet jou graag welkom in mijn tattooshop. Samen maken we er (weer) iets moois van.

 

Contactformulier

contact
Bijlage (niet verplicht)